Telefon: 97 56 46 77​

Specialister i dørplader, fyldinger 

samt bukning af aluminiumsplader

Pladebuk & inddækning – skræddersyet, præcist og hurtigt

Hos Partas kan du få lavet inddækninger og pladebuk i præcist de former, størrelser, vinkler og farver, som du skal bruge. Vi laver altså skræddersyede løsninger til den enkelte kunde. Vi bukker pladerne, så de passer nøjagtigt i målene. Hver gang. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores inddækninger. Og du kan regne med, at vi leverer til den tid, vi har aftalt.

Hvad er pladebuk?

Pladebuk kaldes også kantpresning, for det er netop det, man gør: presser kanten på materialet. Når man skal lave et pladebuk, fører man det materiale, der skal bukkes, ind mellem to presseværktøjer. Når de to værktøjer presses sammen med stor kraft, kan man bukke sit materiale i præcist den vinkel og form, man ønsker.

Pladebuk er dog langtfra så enkelt, som det kunne se ud til. Først og fremmest stiller det store krav til præcision og akkuratesse. Den slags kræver erfaring. Og det har vi hos Partas. Igennem mange år har vi arbejdet med vores specialer, der udover inddækninger og pladebuk er døre, fyldinger og karme.

Det er også vigtigt, at materialet er af en ordentlig kvalitet, når man arbejder med inddækninger. Hos Partas er vi specialister i inddækninger i aluminium.

Vi bruger som standard 1,5 eller 2 mm 1050A-plader, som vi får pulverlakeret hos en leverandør med GSB certifikat. Vi kan levere i alle ral-farver, Sable-farver og anodiseret.

Inddækninger og pladebuk leveres overalt i landet

Pladebuk er en specialist-opgave, der kræver de rigtige maskiner og erfarne mennesker til at betjene dem. Vi har begge dele, derfor kan vi altid levere produkter og inddækninger, der lever op til forventningerne. Og derfor har vi kunder i hele landet.

Du er velkommen til at kontakte osfor at høre mere om pladebuk og inddækninger hos Partas. Du kan ringe til os på telefon 97 56 46 77.

Firmainfo

​Partas

CVR: 11567436 

Kontakt os​

​Telefon: 97 56 46 77

Send e-mail