Telefon: 97 56 46 77​

Specialister i stalddøre, garagedøre, dørplader, fyldinger samt bukning af aluminiumsplader

Stalddøre fra Partas

​Partas er kendt for døre, fyldinger og karme af meget høj kvalitet. Der er et væld af forskellige muligheder i sortimentet. Som noget nyt kan Partas nu også tilbyde stalddøre i den velkendte høje kvalitet.

Vores stalddøre fås i alverdens farver, størrelser og udformninger

Stalddøre skal være praktisk at bruge og skal passe til det behov der er. Nogle steder kan det være en fordel med en halvdør, så man for eksempel kan åbne den øverste del af døren og lade hesten følge med i livet uden for stalden. Andre steder er der måske brug for en stor dobbeltdør, så der er mulighed for at have en bred døråbning. Andre steder er der måske kun plads til en enkeltfløjet dør.

Stalddøre efter mål & behov

Uanset hvad behovet er, har vi hos Partas stalddøre, der kan passe ind. Udover at være praktisk må en stalddør jo også godt passe til resten af bygningen, så det hele ser pænt ud. Det er der også alle muligheder for, for du kan få stalddøre i alle tænkelige farver og udformninger.

​​​Dørene kan leveres både med og uden rude efter eget valg, og de kan leveres malet med vandbaseret maling i præcist den farve, som du ønsker. Foretrækker du en ubehandlet dør, er det også muligt, men du skal vide, at døren bør overfladebehandles straks efter levering.

Alle vores stalddøre er lavet af fyrretræ. Dørene leveres som standard med stalddørsgreb. Hvis du foretrækker en dør, der kan låses, kan du i stedet vælge en modul-låsekasse.

Vi leverer i hele landet

Partas kan levere stalddøre i hele landet. Kontakt os på telefon 97 56 46 77 og hør mere om mulighederne for at få præcist den stalddør, der passer bedst hos dig.

Klik her for at finde forhandler »

Se prisliste her »

Bundløsninger​

Glas​

Ønsker du glas i din stalddør​? - kontakt os for at høre om dine muligheder.​

Firmainfo

​Partas A/S

CVR: 73685311

Adresse​

Ørnevej 8

7860 Spøttrup​

Kontakt os​

​Telefon: 97 56 46 77

Send e-mail